uporabniki vidijo več!!!
Uporabniško ime:

Geslo:

Ste izgubili geslo?

Registriraj se!
 Glavni meni

Trenutno vpisani
2 uporabnikov povezanih (2 uporabnikov brska po Forum)

Člani: 0
Gosti: 2

več...
 Naj slike
Slike - Fotogalerij... (1511 klikov)
Slike - Fotogalerij...
Slike - Fotogalerij... (1448 klikov)
Slike - Fotogalerij...
Slike - Fotogalerij... (1388 klikov)
Slike - Fotogalerij...
Slike - Fotogalerij... (1128 klikov)
Slike - Fotogalerij...
Slike - Fotogalerij... (1119 klikov)
Slike - Fotogalerij...
Drag Race Slovenj Gradec Forum Index
   SPREJEMNA SOBA
  Schkorc oz. moj vozni park skozi cas

Browsing this Thread:   1 Anonymous Users

Bottom   Previous Topic   Next Topic
<123456...12>
  •  Rate Thread
      Rate this Thread
      Excellent
      Average
      Bad
      Terrible
Poster Thread
  •  schkorc
      schkorc
Re: Schkorc oz. moj vozni park skozi cas
Just can't stay away
From
Level : 10
HP : 0 / 232
MP : 42 / 3100
EXP : 31
Group:
Registered Users
Pa nadaljujmo, tokrat bolj zares:

V tistem času, sem se odločil še za nekaj tehnike od R5 GTturbo. Spredaj sem navadne diske zamenjal s prisilno hlajenimi od GTT, seveda s čeljustimi. Samo zaviranje je bilo od tedaj dosti bolj zanimivo. Še vseeno pa mi ni dalo miru, ker se je kolegova 5ka ustavljala še vedno bolj agresivno, zato je sledila menjava zadnjega mosta. Seveda je tudi ta bil od R5 GTturbo z dvojno torzijo (kao trša "fedra") in z diski namesto bobnov (za tiste čase je to bil kr projekt, medtem ko so nekateri lepili nalepke "disk look" na bobne ). Ko sem bil ravno pri zadnjem delu avta sem mu zamenjal še zadnje amortizerje, od katerega avta sedaj verjetno ni več treba omenjati.
Privoščil sem mu tudi volan od 16V modela in prestavno ročko od GTT (ker je od 16Vja nisem našel).
Sledilo je temnenje vseh stekel (razen sprednjega) na takrat uradno dovoljene max. vrednosti (kje so tisti časi, ko se je to še dalo ).
Takrat so mi bili DTM dirkalniki zelo pri srcu (zato tudi tako nizek avto) in sem od njih skopiral tudi bolj ali manj posrečen enojni brisalec. Malo sem se poigral tudi s sprednjmi smerniki in zadnjimi lučmi, tako da so sprednji smerniki ob vklopu goreli kot pri ameriških avtomobilih (kao pozicija), v zadnji luči pa so goreli vsi rdeče obarvani prostori.
Lotil sem se tudi števca oziroma podlag zanj. Takrat so bile blazno moderne bele podlage števcev, zato so seveda nastale bele. Ko sem izdeloval podlage, sem se hotel čimbolj približati originalu oziroma, da bi podlage izgledale kot, da so "serijske", zato tudi original Renaultov font pisave/številk in nasploh originalen izgled številčnice. Spremenjeno je bilo samo ozadje, barva pisave in dodana Renault Sport logo, ter Clio Cup logo.

Kmalu po zgoraj opisanih predelavah me je začelo motiti kako se avto vozi (razna zabijanja, hopsanja, v glavnem čudne stvari). Zato sem se odločil, da obiščem (takrat nisem poznal drugega kot) Turnška. Po daljšem pregovarjanju mi je uspelo prepričati fante, da mi je poleg potrebnega tršanja in krajšanja amortizerjev, avto še malo previsok in da bi ga iz zdajšnjih -75mm spustili še za kakšnih dodatnih cca. 20-30mm (kolikor bo pač dopuščala višina gume) . Kazalci na uri so naredili nekaj krogov in fantje so končali. Z rezultatom sem bil zadovoljen (no ja mogoč avto ni bil ravno najbolj udoben, ampak tega si tako ali drugače nisem želel).

Mislim, da je to od predelav v grobem vse (pozabil sem tudi na takrat obvezen k&n "športni" zračni filter, ki sem si ga privoščil).

Pa da pokažem kako je izpadlo (tokrat izjemoma radodaren z malo več slikami ):

Zgoraj zamolčano, mi takrat v času prvega F&F ni bilo tako zelo napačno, če je imel avto neonke (res pa takrat ni bilo toliko tega)

Kupil sem tudi komplet MS Design podaljškov za sprednji in zadnji odbijač, pragove in strešni spojler, ampak jih očitno nisem hotel nikoli zmontirat na avto, ker mi je bilo to dovolj....

Takrat je ta moj Clio bil skoraj vedno in povsod v spremstvu podobno urejene kolegove R5 "GT" (1.7).:

To so bili časi, je kr fajn takole spomine obujat . Ko že ravno obujam spomine, sem našel temo o širjenju blatnikov in kako sem se spravljal zraven :D TUKAJ

LP, Primož
Posted on: 14.2.2008 11:35
Create PDF from Post Print
  •  gregga
      gregga
Home away from home
From Slovenj Gradec
Level : 42
HP : 415 / 1039
MP : 972 / 13178
EXP : 59
Group:
Registered Users
zlo zlo zlo lep ...dobro si ga postimal.....pa kolegova petka je tut dobra
Posted on: 14.2.2008 13:21
  •  uros
      uros
Home away from home
From
Level : 14
HP : 0 / 337
MP : 80 / 3635
EXP : 51
Group:
Registered Users
@schorck

Lepa predstavitev in še lepši avti oziroma lep clio.

Mogoče veš koliko se gibljejo cene zadnje preme 5 gtt? :)
Posted on: 14.2.2008 14:36
  •  schkorc
      schkorc
Just can't stay away
From
Group:
Registered Users
Navedek:

uros wrote:
@schorck

Lepa predstavitev in še lepši avti oziroma lep clio.

Mogoče veš koliko se gibljejo cene zadnje preme 5 gtt? :)

Hvala za pohvale .

Zadnje preme za GTT so bile včasih okoli 15k bivših SIT (včasih če si mel srečo z čeljustmi in diski, ponavadi pa brez vsega. So pa tudi včasih cene fejst odstopale, pač tisti, ki je rabil je vedel, da če crkne gumi puša v roki mora kupit komplet roko, ki pride ena cca. 45k bivših (ponavadi če je ena slaba, verjetn druga tudi ni boljša) in tak je plačal tud po 40k bivših za most. Medtem, ko nekaterim je že 15k preveč

LP, Primož
Posted on: 15.2.2008 7:43
  •  schkorc
      schkorc
Just can't stay away
From
Group:
Registered Users
Na nekatere komentarje (od drugje) za tega vijola Clia, ki se nanašajo na višino, češ da je avto prenizek in da visi nazaj. Kaj naj rečem? Včasih smo bili mladi pa nismo imeli pojma, pa tudi zdaj ni kaj preveč drugače .
Takrat ni bil prenizek (sploh sem avto imel takrat za uživanje), zdaj bi mi pa verjetno bil (vsakodnevna vožnja). Sploh bi me motilo delovanje podvozja, ker še nismo dovolj pametni, kako narediti nizek avto (ne nujno tako nizek, tudi recimo -30mm), ki bo dobro vozen (tako da trenutno prisegam na original višino ).
Res zgleda avto na slikah, da visi nazaj, v resnici pa je avto visel naprej (tako kot bi naj) po spominu za cca. 20mm (merjena oddaljenost praga od tal spredaj za kolesom in zadaj pred kolesom). Optično res deluje da visi nazaj zaradi zadnjega boka, ker ni narejen na okroglo tako kot spredaj ali pri večini tudi zadaj in je zato del gume skrit pod bokom. Pa tudi streha je spredaj višja in se proti zadnjemu delu spušča. Vseeno pa je bil avto spredaj nižji kot zadaj.

Pa da nadaljujem svojo zgodbo oziroma plane za naprej(pozor bluzenje in bolj malo pametnega ). Za tiste, ki bi gledali fotke jih verjetno vsaj v tem in naslednjem mojem postu ne bo.

Kaj mi ni dalo spati:

Ves čas (že pred prvim Cliom, ki sem si ga lastil) sem imel veliko željo po Cliu Williams, katerega (sploh ohranjenega) pa ni tako enostavno najti. Zato je Clio 16V v tem pogledu dosti bolj enostaven nakup. V našem kraju je bil pred leti (takrat je bil tako kot danes Clio III RS) srebrn z vso opremo, v katerega sem se takoj zagledal (takrat sem se podil okoli še s kolesom ).

Dokaj redno sem kar tako čisto iz firbca prelistoval oglasnike in sledil ponudbi raznih 16Vjev in Williamsov. Situacija je bila takšna, da je obeh bilo zelo malo, sploh 16Vjev je bilo napram ponudbi zadnjih dveh let skoraj nič. Dočim Williamsa pa je bilo včasih dosti lažje najti kot danes.

Leta so minila in tako sem si prihranil nekaj denarja za zgoraj predstavljenega 1.4 Cliota. Z njim sem bil več kot zadovoljen, avto je bil zanesljiv, poceni kar se tiče vzdrževanja, mala poraba, še vedno pa sem imel željo po 16Vju. Vsi kolegi in znanci pa so mi ga zbijali iz glave, češ da so sami problemi s temi avti, da so neznosno dragi nadomestni deli, da motorji ribajo kot po tekočem traku, da je poraba goriva nenormalno visoka, torej na splošno drago vzdrževanje. Od kje jim te informacije mi takrat ni bilo pomembno (verjetno baba čula, baba rekla), tako da sem si ta avto (Clio 16V) zbil iz glave.

Vseeno pa mi je zmanjkalo idej, kaj še narediti na tem 1.4 Cliotu. Že prej omenjeni kolega je v navadno 5ko Campus (tisto zgoraj) vgradil 1.7 motor in kot omenjeno večino ostalih stvari (kompletno podvozje, sedeže,...) vgradil od R5 GTT. Zato sem se hotel tudi jaz podati na podobne poti.
Že v začetku mi tisti moji poširjeni blatniki niso najbolj sedli, zato sem začel razmišljat, da bi jih zamenjal s 16Vjevimi. Tudi razni podaljški mi niso bili všeč, zato sem hotel kupit odbijače prav tako od 16V modela. Da bi sedel bolj izgledu avta primerno je bila želja 16V športnih sedežev, za pogled na dogajanje pa bi si želel še komplet 16V števcev. In seveda, kako bi lahko pozabil na tisto havbo, s katero se v začetku sploh nisem mogel sprijazniti (bolj kot sem jo gledal, manj mi je odgovarjala tista totalno nesimetrično postavljena izboklina), ampak če že kaj spreminjam, potem naj bo vsaj original.

Pojavilo se mi je vprašanje, kje naj to sploh dobim. Po razno raznih pogovorih sem dostikrat zasledil omenjanje avto odpadov. Seveda optimističen kot sem, sem se vsedel v avto in se podal na pot proti Celju do prvega avto odpada . Začuda se mi možakar tam ni smejal in je pač povedal, da nima delov katere sem iskal. Ker se mi ni smejal, ali da bi mi drugače deloval čuden, sem se podal na naslednji odpad . Podobna zgodba, s tem da je tu šel celo iskati v skladišče (kaj sicer, nimam pojma), seveda ni našel ničesar, zato sem se podal še na zadnji odpad. No, če ne prej, me je tu čakalo polno smeha . Ja kaj pa naj jst vem, slišal sem, da se te stvari kdaj najdejo na kakšnih odpadih, sam nikjer prej pa nisem zasledil, da mogoče v kakšni Italiji .

No ker jst pa tujina (sploh Italy) no go, sem začel prek kolegov iskati koga, ki bi mi mogoče našel koga, ki bi mi lahko kaj pripeljal iz IT zelo komplicirano . In ker baje v naši Kuri v povprečju preko dveh ljudi najdeš tisto kar iščeš/rabiš (ali kako je že bilo rečeno ), sem tudi sam na moje začudenje kar hitro našel človeka iz Laškega, ki se je pretežno ukvarjal s tem, da je hodil v IT na odpade in potem pri nam prodajal dele (takrat si sploh nisem mislil, da to kdo počne). Ko sem mu omenil kaj iščem ni bil noben problem, nekaj bi naj imel celo doma, ostalo pa bi mi lahko ob naslednjem "izletu" pripeljal. :shock: Glede na odzive, ki sem jih ob iskanju doživljal prej, sem bil cel šokiran. Kakšne so pa kaj cene? (sicer se ne spomnim točnih zneskov, ampak je bilo tu nekje: )
-"Hja, havba bi bla ene 60k bivših SIT, spr. odbijač 40k bivših, zadnji 25k, blatniki pa po 20k komad, sedeži 25k/kom, števci 40k"
-Se pravi ene 250k bivših vse skupaj. Hmm, sam pri sebi sem malo tuhtal, da to sploh ni poceni špas. Seveda pa me je pri vsem začel malo grivati še 1.8 16V motor (če je kolega menjal, ga bom pa še jaz, kako tipično slovensko ). Spet bojni posvet z "dobaviteljem"
-"hmm, motor bi bil 120k bivših, inštalacija (kabli) motorja 35k bivših, računalnik 30k, menjalnik 50k, polosovine 20k/kom, hladilnik 30k, črpalka za bencin 25k..."
-pa se mi je že pri 300k zaletelo. Hitra kalkulacija, da je to skupaj skoraj 600k SIT (oziroma zdaj cca 2500€) za material, kje je potem še ves trud in čas, da bo vse skupaj delovalo. No, seveda pa tudi nisem imel toliko denarja, tako je ta moja ideja propadla. Pa tudi iz drugega pogleda mi je bilo neumno kupiti 16V dele za 600k, če so se pa takrat prodajali celi 16Vji tam nekje okoli 700k in bi me prišlo ceneje prodati tega RTja in kupit 16Vja, ampak to pa ne, ker so mi vsi utepli, da se ful kvarijo (sej vem, da če bi prestavil 1.8 motor v tega RTja, bi bilo praktično isto kot, če bi imel 16Vja ).

No in to je bilo to, projekt je propadel, jst pa sem se še naprej vozil bolj ali manj zadovoljen s svojim 1.4 mlinčkom (vsaj do nadaljnega).

LP, Primož
Posted on: 18.2.2008 13:38
  •  zoranwagen
      zoranwagen
Moderator
From Titovo Veleje
Level : 55
HP : 1084 / 1355
MP : 2031 / 18750
EXP : 22
Group:
Registered Users
Moderatorji foruma
...sm se moral nasmejat-v pozitivnem smislu

take predstavitve pa še ne
Calibra T(5x)*Kadett GSI*405 T16*205 GTI*5 GT Turbo(2x)
Clio RS*Corrado VR6*Golf VR6
Posted on: 18.2.2008 13:53
  •  gregga
      gregga
Home away from home
From Slovenj Gradec
Level : 42
HP : 415 / 1039
MP : 972 / 13178
EXP : 59
Group:
Registered Users
hehe...dobro ti to pises...z veseljem berem !!
Posted on: 18.2.2008 15:11
  •  schkorc
      schkorc
Just can't stay away
From
Group:
Registered Users
@zoranwagen & gregga: Me veseli, da je komu všeč zgodovina mojega voznega parka, čeprav je fotk bolj malo (po resnici sem pričakoval drugačen odziv na moje bluzenje ).

Kaj mi sploh ni dalo spati:

Bolj ali malo manj zadovoljen s svojim 1.4 Cliom, me je še vedno močno mučil (vsaj) 16V izgled. V naši okolici, 16Vja (niti izgleda ) takrat ni imel nihče, da bi jaz vedel zanj, tako da se je bilo potrebno prav potrudi kje na kakšnem srečanju ipd., da sem si lahko pasel oči. Avto mi ni dal spati, ampak vseeno me je držalo nazaj kar je bilo povedanega o teh "športnih" avtih.

Po drugi strani pa me je sosed ves čas rajcal z Suzuki Swiftom GTI, ki ga je nato zamenjal za Hondo CRX VTi. Oba avta sta mi bila všeč in že sem se nekako ogrel za Swifta. Sosed je imel prenovljeni (zadnji stari, to mislim da je Mk.III) model GTIja, za katerega sem bil prekratek, prejšnji model mi pa nikakor ni potegnil (sploh notranjost), zato sem kmalu obupal nad njim (sploh takrat, ko je sosed začel razlagati ceno nadomestnih delov ).
Ker se je pri sosedu kasneje vedno nekaj dogajalo okoli Hond (kakšna skupinska "šraufanja", montaže kakšnih plastik, manjša in srednje velika srečanja, ipd.) in ker je bilo meni všeč vse kar vsaj malo diši po bencinu, je tudi meni ob stalnem pogledu predvsem na tiste Civice l.92-95 začel ta avto postajati všeč. Ampak se je ponovno pojavila težava z notranjostjo, ki mi v Civicu ni bila niti malo všeč (sploh, ker sem bil navajen sosedove CRXove in seveda svoje Cliotove ). No ja, seveda mi tudi cenovno VTIji niso bili dosegljivi, razni 1.5 mlinčki s kateremi sem se preganjal ob boku s svojim 1.4 Cliom pa seveda niso prišli v poštev. Sploh pa je bilo takrat teh Hond toliko, da kljub temu, da so po večini skoraj vse bile predelane po okusu svojih lastnikov, so si bile podobne kot jajce jajcu.

In spet sem pristal na začetku pri svojem francoskem rogljičku, katerih je bilo vsaj v naši okolici dosti manj.
Nekega dne je kar na lepem zgornjega kolega s sivo 5ko "GT" prijelo, da ga že predolgo časa moti zadnji (odvečni) par vrat. Slučajno je imel srečo in pri njemu se je pojavila čisto prava R5 GTturbo v zelo solidnem stanju (kakšnih podpovprečnih je bilo v okolici sicer kar nekaj). Takrat mi je navadna 5ka bila všeč (sploh tista siva kolegova), GTT pa mi zaradi odbijačev ni bila posebej posrečena (no na srečo se okusi spreminjajo :)). Tako da osebno nisem bil nevem kako navdušen nad kolegovim nakupom, ker sem vedel, da se poslavljamo od bivše "GTjke".
Par dni kasneje pa je tudi enemu drugemu kolegu uspelo najti avto, ki si ga je dolgo časa želel, tako je takratnega Nissana zamenjal za VW Corrado 1.8 (jaki motor za tisto težko kravo ).
Jst pa, da bi revček moral tiščati v nedogled tiste obrate, ko bi hotel dinačmično slediti prometu, to pa ne (sploh, ker sem prvi hotel menjat ). Še isti teden sem si šel v živo pogledat stanje 16Vjev, ki so se prodajali. Napram mojemu 1.4 so bili takrat vsi KATASTROFALNI. In spet moja nepotrebna osebna težava, ja vsi 16Vji so bili prve faze, ker pa sem sam imel takrat prenovljenega Clia, mi starejši ni bil več všeč. Kaj sedaj? Tako ali drugače ni bilo takrat kakšnega solidnega, ki bi se prodajal, zato sem bil prisiljen čakati.

Med tem časom, pa sta se prej omenjena kolega lotila obnove svojih dveh "strojev". Pri obeh sem vtikal svoj nos zraven, sploh pri 5ki skoraj ni bilo dneva, ko bi ne bil zraven, ko se je obnavljala. To sodelovanje pri obnovi je za sabo potegnilo tudi razne izlete (sploh proti Kamniku), ko so se kupovali razni deli za 5ko. In tako sva se tudi nekega dne s kolegom odpravila po neke dele za GTTjko. Na cesti skozi Kamnik na desni bežno opazim "sumljivo" modrega Clia, ker sem bil prepozen sem zregistriral samo to, da je "sumljivo" moder. Vredu bom na poti nazaj bolj pozoren. Seveda sem na poti nazaj bil zaposlen s pogovorom in sem nanj pozabil. Naneslo je, da sva morala še isti dan spet v Kamnik po dele. Tokrat bolj pozoren ugotovim, da sem zares z barvo sumil na 16Vja. Firbca kot sva skleneva, da si ga bova na poti domov malo pobližje ogledala. In spet sva nanj pozabila , ampak tokrat sva na pol poti obrnila.
Že ko sva se pripeljala je avto deloval lušten in sploh proti ostalim zelo dober. Poiskal sem lastnika s katerim sva malo poklepetala, tudi on je bil proti ostalim lastnikom ful OK. Načeloma bi avto bil naprodaj, pa tudi cena bi bila neka normalna, mislim da nekje 750k bivših. Na avtu me je motilo samo to, da je bil model pred prenovo, ampak nič bo treba čez to. Vzel sem si telefonsko in povedal, da bom poklical, ko bom spravil denar skupaj, če ga seveda ne bo prej prodal.

Pojavila se je težava, kako iz danes na jutri prodati dober avto, v katerega je vloženega kar nekaj denarja. Avto posredniki so po Eurotaxu metali takšne cene, da ga bi ne dal, tudi če bi bil popolnoma serijski. Avto sem dal v oglasnik, na začetku s ceno po dogovoru, ker nisem niti vedel koliko lahko zanj pričakujem ampak samo koliko približno sem jaz dal zanj in nanj. Večina mi je zanj ponujala manj kot sem samo za avto plačal jaz (s tem da sem ga že jaz kupil pod ceno). Povsod sem poslušal, da kar daš na avto ni vredno nič in zato ni cena nič višja. Hm kaj naj naredim? Saj sem verjel, da razni dodatki ne zvišajo cene, samo potem mi je neumno vso to kramo šenkati zraven, če jo pa lahko prodam posebej. Sam pri sebi sem malo preračunal koliko me je avto prišel in vsakemu sem povedal svojo predstavo o ceni, da pa seveda lahko avto naredim tudi nazaj serijski in bi bila cena nižja. Nekateri so metali dol, nekaterih izbruhe pa sem moral še par minut poslušati :?: ??? (pa kaj te BK, kaj in za koliko prodajam) in glede na grožnje (med njimi ene takšne da bom razkosan ??????!!!!!!) sem bil prav srečen, da govorim samo preko telefona. Kasneje sem k oglasu pripisal ceno in umaknil telefonsko. Odziva je bilo manj, izbruhi pa so se nadaljevali, zato sem avto umaknil iz prodaje, in dal tistega kamniškega 16Vja na stran.

Med vsakodnevnim kroženjem po Celju pa sem takrat slučajno nekje v okolici AMZSja spet naletel na odkritje. Skrit nekje zadaj na parkirišču pri blokih je stal moder Ph.2 16V. Bilo je sploh prvič, da sem ga videl in izvedel, da obstaja pri nas kak Ph.2 (nikjer do tedaj ga nisem zasledil). V glavnem bil je točno tak, kot je moral bit, enostavno popoln za moj okus, pa še serijski je bil povrhu. Takoj sem mu zataknil listek za brisalec, in cel nestrpno čakal. Nič. Naslednji dan ponovimo postopek. Še vedno nič. Spet naslednji dan se sparkiram zraven avta in čakam , nič. Obupan sem ljudi, ki so tam parkirali, spraševal, če vedo čigav je avto . Informacije nisem dobil.
Nato kak teden kasneje zazvoni telefon. Bil je lastnik tega Clia. Pove mi, da se avto zaradi nakupa stanovanja iz nuje prodaja samo preko vez in poznanstev za 1.2Mio bivših. Uff ti mater, v najboljšem primeru, če prodam svojga RTja, sem še vedno vsaj za pol miljončka prekratek. Tako kot sem tist dan tuhtal, ne pomnim da bi še kdaj. Po celem dnevu tuhtanja, preračunavanja, kreganja, pregovarjanja, tečnarjenja, kesanja, obljubljanja, ...................................................................... sem zvečer zbral po zaslugi brata, mamčike in naše, obljubljen miljonček v primeru nakupa. Sledil je klic, da se dogovoriva za ogled (tisti pravi). Nekako sem dobil odgovor, da je tisti dan oz. večer že prepozno/pretemno, tako da naslednji dan, po 12i, ker dopoldne ob 10ih ga pride en njegov znanec gledat. Pa menda ja ne . Bolj ko sem mu tečnaril, da imam denar pa da pridem ponj, da si resnično želim ta avto, bolj se me je otepal. Ni preostalo drugega kot, da počakam na naslednji dan in na odločitev drugega kupca. Naslednji dan nisem zdržal in sem ga klical že dopoldne , ampak se mi ni oglasil. Pomoje sem bil takrat tako napet kot zdaj ti mladci ob izdaji nove knjige Harrya Potterja . Zato je sledil ljubosumno/jezen obhod po Celju . Malo čez poldne mi je zazvonil telefon.

Uff sem se spozabil in sem spet preveč nabluzil, bom naslednjič nadeljeval.

LP, Primož
Posted on: 20.2.2008 10:32
  •  zoranwagen
      zoranwagen
Moderator
From Titovo Veleje
Level : 55
HP : 1084 / 1355
MP : 2031 / 18750
EXP : 22
Group:
Registered Users
Moderatorji foruma
Navedek:

schkorc wrote:
@zoranwagen & gregga: Me veseli, da je komu všeč zgodovina mojega voznega parka, čeprav je fotk bolj malo (po resnici sem pričakoval drugačen odziv na moje bluzenje ).
LP, Primož

...smo se te navadli, da pač misli ne strneš v manj kot A4 format
Calibra T(5x)*Kadett GSI*405 T16*205 GTI*5 GT Turbo(2x)
Clio RS*Corrado VR6*Golf VR6
Posted on: 20.2.2008 10:37
Webmaster
From Slovenj Gradec
Level : 51
HP : 753 / 1255
MP : 1628 / 17389
EXP : 20
Group:
Webmasters
Registered Users
Izdelovalec spletne strani-SRDJAN
Ja, je zanimivo, ker znaš tako potanko vse opisat.
jaz bi to strnila v 3 stavke

Posted on: 20.2.2008 10:55
 Top   Previous Topic   Next Topic
<123456...12>

You cannot start a new topic.
 You can view topic.
 You cannot reply to posts.
 You cannot edit your posts.
 You cannot delete your posts.
 You cannot add new polls.
 You cannot vote in polls.
 You cannot attach files to posts.
 You cannot post without approval.
 Naključne slike
Slike - Fotogalerija 2004 24

Slike - Fotogalerija 2004 43

Slike - Fotogalerija 2005 34

Slike - Fotogalerija 2006 29

Slike - Fotogalerija 2006 52

Utrinki s 4. avtoslaloma Šempeter 3

Utrinki s 4. avtoslaloma Šempeter 60

Utrinki s 4. avtoslaloma Šempeter 98

Utrinki s 4. avtoslaloma Šempeter 287

www.publicrace.com © 2005-2006 Izdelava spletnih strani - www.racunalniske-storitve.com